16. februar 2013

Hjertesuk


Jeg har købt insektnet, for at hindre, at larverne løber med mine kål i år. Men de er kommet i brug allerede nu, for at afskære  sneglene fra at at æde nyplantet kål og salat. De er sat op på buer af  3½ mm tyk ståltråd.
Jeg sår forskellig slags salat mellem kartoflerne. Her får de mærkeligt nok fred, det er først når de bliver udplantet, at sneglene går i dem.

Der er flere kål på lager, hvis det går helt galt.

4 kommentarer:

  1. Kære Bente,
    Det skal nok komme hen ad vejen :) for det behøver hverken være besværligt eller umuligt at lave en køn blog. Jeg prøver mig bare frem på min egen. Du spurgte hvilket program jeg bruger til collager - det hedder Picasa og kan downloades gratis, hvis blot du søger efter det på Google :)
    Dbh Mathias

    SvarSlet
  2. Tak for hjælpen til collagen, Mathias Emil, jeg nåede fanerne for oven og flere andre ting. På et tidspunkt lukkede Windows, fordi den bærbare var kørt varm. Jeg synes det skrider fremad nu :-)
    Titelbilledet må vente.

    SvarSlet
  3. Hej Bente...
    De der gadges eller topfaner du omtaler kunne det være "etiketter" der viser de ordtags du kan lave til dine indlæg?

    F.eks. Suppe - trykker man på det får man alle indlæg der er tagget med ordet suppe???

    Mvh Frønørden

    SvarSlet
  4. Nej Tony, det er den fane der nu er under titlen i headeren med sidehenvisning til Køkkenhaven 2012. Jeg ville have lavet knapper til nye sider. Det lærer jeg måske.
    Mine gadgets ligger i sidepanelerne. Pt. blokliste, profil og blokindlæg. Men det vidste jeg ikke i morges.
    Etiketter er jeg ikke nået til endnu.
    Det er en helt ny terminologi for mig. Det markeres med rød ramme, når der redigeres, det er sådan jeg har lært de fine ord.

    SvarSlet